Ετοιμάζοντας το επόμενο House of Cards: Θα τα καταφέρει ο Φρανκ χωρίς την Κλερ; - iefimerida.gr

Ετοιμάζοντας το επόμενο House of Cards: Θα τα καταφέρει ο Φρανκ χωρίς την Κλερ;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τρίτη περίοδος του House of Cards έκλεισε με την Κλερ να περνάει στην απέναντι όχθη από τον πρόεδρο Φρανκ Αντεργουντ, διεκδικώντας αυτό που της ανήκει από μια συμμαχία ίσων.

Ετοιμάζοντας το επόμενο House of Cards: Θα τα καταφέρει ο Φρανκ  χωρίς την Κλερ; | iefimerida.gr 0


Και τα εκατομμύρια φανατικών φίλων της σειράς – οι περισσότεροι αφιέρωσαν μια ολόκληρη μέρα για να δουν σαν μια ταινία διάρκειας 13 ωρών όλη την τρίτη σεζόν- αδημονούν να μάθουν αν ο Φρανκ θα επιβιώσει χωρίς την υποστήριξη της Κλερ. Αν και γύρισε κοντά του ο πιο στενός συνεργάτης που είχε ποτέ, ο Ντάγκ, φαίνεται πως δεν αρκεί αυτό.

Ετοιμάζοντας το επόμενο House of Cards: Θα τα καταφέρει ο Φρανκ  χωρίς την Κλερ; | iefimerida.gr 1


Σε δύο μήνες θα αρχίσουν τα γυρίσματα της επόμενης σεζόν και φαίνεται πως οι εμπνευστές της σειράς δεν έχουν καταλήξει για το πως θα διαμορφωθεί η σχέση. Ενας εξ αυτών, ο Beau Willimon δήλωσε στο The Hollywood Reporter ότι δεν μπορούν να αγνοήσουν το εκρηκτικό κλείσιμο της προηγούμενης σεζόν με τη νέα στάση της Κλερ. Ομως φοβούνται να δουν την Κλερ να αφήνει τον Φρανκ. «Είναι σίγουρα πιο αποτελεσματικός με τον Νταγκ ξανά στο πλευρό του» παρατηρεί όμως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηouse of Cards Φρανκ Αντεργουντ Κλερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ