Στον τελικό του Κυπέλλου η Ξάνθη μετά το 0-0 με τον Ηρακλή - Για πρώτη φορά στην ιστορία της - iefimerida.gr

Στον τελικό του Κυπέλλου η Ξάνθη μετά το 0-0 με τον Ηρακλή - Για πρώτη φορά στην ιστορία της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σκόντα Ξάνθη πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, μετά την ισοπαλία χωρίς τέρματα στον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Ηρακλή.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου υπερασπίστηκε δίχως δυσκολίες το υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα χάνοντας μια καλή ευκαιρία στο 7ο λεπτό ενώ ο Ηρακλής απάντησε με τον Πασά στο 34΄να μην μπορεί να νικήσει τον Κυριακίδη.

Στο 2ο μέρος, ο Ηρακλής προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοσή του όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων. Τα πράγματα μάλιστα για τον «Γηραιό» έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν ο Ρομάνο αποβλήθηκε δικαιολογημένα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Λουσέρο στο 60ο λεπτό. Στο τελευταίο 10λεπτο, ο Ηρακλής επιχείρησε να τα παίξει όλα για όλα όμως η Ξάνθη κράτησε σχετικά εύκολα το 0-0 και θα έτσι θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό του ΟΑΚΑ στις 17 Μαϊου.

Συνθέσεις
Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Παπάζογλου, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Κλέιτον, Γούτας, Καπετάνος
Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Βαλεριάνος, Καρασαλίδης, Περόνε, Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Πασάς, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σκόντα Ξάνθη Ηρακλής Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ