Το πολυτελές Mont Blanc που άλλαξε με Βic [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πολυτελές Mont Blanc που άλλαξε με Βic [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρατηρώντας την τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε τη Δευτέρα στο Star ο πρωθυπουργός, αρχικά διακρίνεται να κρατά ένα υπέροχο Mont Blanc στυλό, αξίας τουλάχιστον 500 ευρώ.

Το πολυτελές Mont Blanc που άλλαξε με Βic [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Το στριφογύριζε στα χέρια του, το άνοιγε, το έκλεινε, το ξεβίδωνε. Από αμηχανία, φυσικά», αναφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα «Νέα».

Το πολυτελές στυλό όμως άλλαξε σε κάποιο διάλειμμα.

Οι άνθρωποι του πρωθυπουργού το πήραν από τα χέρια του και το αντικατέστησαν με ένα απλό, λευκό, πλαστικό στιλό, «από αυτά του πέντε το μισό ευρώ που πουλάνε στις λαϊκές».

Το πολυτελές Mont Blanc που άλλαξε με Βic [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Παπαχρήστος εξηγεί και τον λόγο με το δικό του ύφος: «Να μιλάς για την ανθρωπιστική κρίση με τον Mont Blanc στα χέρια δε λέει».

Ο Γ. Παπαχρήστος μιλά όμως και για ακόμη ένα ακριβό αντικείμενο που κοσμεί το γραφείο του πρωθυπουργού στο Μαξίμου.

Το πολυτελές Mont Blanc που άλλαξε με Βic [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Στις φωτογραφίες που μοιράστηκαν από την εξαιρετικής σημασίας για τις πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη συνάντησή του με την Αυτής Υψηλότητα Ρένα (Δούρου) στο Μέγαρο Μαξίμου, πάνω στο γραφείο, δίπλα σε μια ξεφούσκωτη μπάλα της Μπαρτσελόνα, της οποίας είναι οπαδός, υπήρχαν ευμεγέθης υγραντήρας πούρων από ξύλο τριανταφυλλιάς, καλογυαλισμένος, και πάνω του 25άρα κούτα πούρα, μάλλον "κορόνα", πιθανότατα Hoyo de Monterey, αλλά θα μπορούσαν να είναι και Punch» σχολιάζει.

«Δεν κακίζω τις μικρές αδυναμίες, αλλά να το παίζει "παιδί του λαού"...» καταλήγει ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ