Liberation: Οι 100 μέρες που δεν άλλαξαν την Ελλάδα - iefimerida.gr

Liberation: Οι 100 μέρες που δεν άλλαξαν την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξώφυλλο είναι οι πρώτες 100 ημέρες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, το χρονικό των διαπραγματεύσεων με τους ευρωπαίους πιστωτές και η πολιτικές κατά της λιτότητας.

Η γαλλική εφημερίδα, η οποία κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο τίτλο «100 μέρες που δεν άλλαξαν την Ελλάδα», επιχειρεί μία συνολική εκτίμηση των τριών πρώτων μηνών της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, «της μοναδικής κυβέρνησης ριζοσπαστικής Αριστεράς στην Ευρώπη», η οποία ωστόσο «καθυστερεί την ανάφλεξη».

Στο δημοσίευμα αναφέρεται βήμα βήμα το μπρα ντε φερ της Αθήνας με τους ευρωπαίους εταίρους, η απομάκρυνση του υπουργού Οικονομικών Γιανη Βαρουφάκη από τη διαδικασία διαπραγμάτευσης, η καθυστέρηση της κυβέρνησης να εφαρμόσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, ενώ τίθεται το ερώτημα κατά πόσον τελικά η ελληνική κυβέρνηση οδεύει προς τον συμβιβασμό.

Liberation: Οι 100 μέρες που δεν άλλαξαν την Ελλάδα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Liberation ΣΥΡΙΖΑ 100 μέρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ