Απόλυτο θρίλερ με την 4χρονη: Τα αλλάζει τώρα ο πατέρας της -Η γιαγιά της την έχασε - iefimerida.gr

Απόλυτο θρίλερ με την 4χρονη: Τα αλλάζει τώρα ο πατέρας της -Η γιαγιά της την έχασε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το θρίλερ με την εξαφάνιση της 4χρονης από τη Βουλγαρία, Αννυς Μπορίσοβα από το κέντρο της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί εξ αρχής είχαν θεωρήσει την υπόθεση πολύ περίεργη διότι η μητέρα της αρχικά είχε δηλώσει πως είχε αφήσει το παιδί σε μία φίλη, της οποίας όμως γνώριζε μόνο το μικρό όνομα, προκειμένου να την κρατήσει για όσο εκείνη θα βρισκόταν στη Βουλγαρία, αλλά όταν επέστρεψε τής είπε ότι η μικρή εξαφανίστηκε στις 21 Απριλίου από την περιοχή γύρω από την Ομόνοια.

Ομως, η μητέρα έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις.

Τελικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες και προσήγαγαν τον φερόμενο ως πατέρα της μικρής Αννυς, ο οποίος όμως δεν έχει αναγνωρίσει το παιδί.

Πρόκειται για σεσημασμένο για ναρκωτικά άτομο με καταγωγή από τη Βουλγαρία, που είπε στους αστυνομικούς ότι τον τελευταίο καιρό η πρώην σύντροφός του, η μητέρα της μικρής δηλαδή, είχε σχέσεις με κάποιον ηλικιωμένο άνδρα από τη Γερμανία, ο οποίος μάλιστα της έστελνε χρήματα.

«Φοβήθηκα ότι θα πάρει το παιδί και θα φύγει μακριά μου στη Γερμανία», τους είπε

Τελικά, το απόγευμα της Τρίτης άλλαξε την κατάθεσή του και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης η γυναίκα που είχε το παιδί είναι η γιαγιά του παιδιού, η μητέρα του πατέρα δηλαδή, εκείνη που τελευταία είδε το παιδί την ημέρα εκείνη. Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει η γυναίκα για την οποία έκανε αρχικά λόγο η μητέρα πως είχε αφήσει το παιδί.

Η μητέρα της 4χρονης:

Απόλυτο θρίλερ με την 4χρονη: Τα αλλάζει τώρα ο πατέρας της -Η γιαγιά της την έχασε  | iefimerida.gr 0

Όπως δηλώνει ο 27χρονος, είχε αφήσει το παιδί στη μητέρα του, η οποία το πήγε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και εκεί το έχασε!

Στην ΓΑΔΑ προσήλθε λίγο αργότερα για να καταθέσει και η μητέρα του 27χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα επιβεβαίωσε ότι όντως πήρε το παιδί για μια βόλτα, όμως το επέστρεψε στο σπίτι λίγη ώρα αργότΑπόλυτο θρίλερ με την 4χρονη: Τα αλλάζει τώρα ο πατέρας της -Η γιαγιά της την έχασε [αφίσα]ερα.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της μικρής Άννυς συνεχίζονται.

Από την αρχή, η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο της αγοραπωλησίας, αλλά προς το παρόν δεν αποκλείει τίποτα.

H οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει:

  • Στο Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά, καλώντας στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000
  • Μέσω e-mail: 116000@hamogelo.gr
  • Καλώντας στην Αμεση Δράση 100
  • Σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας
Απόλυτο θρίλερ με την 4χρονη: Τα αλλάζει τώρα ο πατέρας της -Η γιαγιά της την έχασε  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ