«Μέσω της ένταξης του τουρκοκυπριακού ποδοσφαίρου στην Κύπρο θα λυθεί και το Κυπριακό» - iefimerida.gr

«Μέσω της ένταξης του τουρκοκυπριακού ποδοσφαίρου στην Κύπρο θα λυθεί και το Κυπριακό»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Κυπριακή εντάσσεται η Tουρκοκυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, όπως έχει αποφασιστεί και πολλά «ποντάρουν» σε αυτή την ένωση οι δύο πλευρές.

Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε απόψε το βιβλίο «Μαζί στη μάππα» του Τουρκοκύπριου γιατρού και συγγραφέα, Οκάν Νταγκλί.

Μεταξύ άλλων απεύθυναν χαιρετισμούς ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης και ο πρόεδρος της ψευδοομοσπονδίας ποδοσφαίρου των κατεχομένων, Χασάν Σέρτογλου.

Και ενώ ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης απέφυγε επιμελώς να αναφέρει οτιδήποτε για την ένταξη του τουρκοκυπριακού ποδοσφαίρου στην ΚΟΠ, ο Σέρτογλου εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος.

«Όταν άρχισα την κίνηση ένταξης στην ΚΟΠ οι περισσότεροι με θεωρούσαν τρελό. Σήμερα μου λένε όλοι προχώρα. Το σκεπτικό μου είναι απλό. Όταν δύο κοινότητες δεν μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο μεταξύ τους σημαίνει ότι δεν μπορούν να κάνουν μαζί οτιδήποτε άλλο. Μέσω ποδοσφαίρου θα πάμε και στη λύση του Κυπριακού», ανέφερε ο Σέρτογλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ