Το εριστικό στιλ της Ζωής Κωνσταντοπούλου βρήκε μιμητή: Επεισόδιο Αμανατίδου-Αραμπατζή - iefimerida.gr

Το εριστικό στιλ της Ζωής Κωνσταντοπούλου βρήκε μιμητή: Επεισόδιο Αμανατίδου-Αραμπατζή

(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα νέα ήθη της προέδρου της Βουλής που παρεμβαίνει μετά από κάθε ομιλητή και όταν το κρίνει αναγκαίο υπερασπίζεται την πολιτική της κυβέρνησης φαίνεται ότι ακολουθούν πια και οι πρόεδροι των διαρκών επιτροπών.

Το τελευταίο κρούσμα ήταν στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου με την πρόεδρο της Λίτσα Αμμανατίδου.

Οταν η Φωτεινή Αραμπατζή έκανε κριτική στα όσα είπε ο υπουργός Γεωργίας, η κ.Αμμανατιδου σχολίασε: «Είναι η πρώτη ενημέρωση του Υπουργού καταλαβαίνω ότι υπάρχουν μεγάλες αγωνίες και ένας Υπουργός και ένας Γενικός οι οποίοι δεν έχουν και καθαρή εικόνα της όλης λειτουργία. θέλουμε πολλά πράγματα να αλλάξουμε».

Στην τοποθέτηση αυτή, αντέδρασε έντονα η βουλευτής της ΝΔ.
ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ: Εσείς απλά είστε Πρόεδρος, κυρία Πρόεδρε και δεν επιτρέπετε να τοποθετείστε πολιτικά. Τις πολιτικές τοποθετήσεις θα τις κάνει φαντάζομαι ο Υπουργός και ο Γενικός ο οποίος παρίσταται.
ΛΙΤΣΑ ΑΜΜΑΝΑΤΙΔΟΥ: Ευχαριστώ πολύ για τις υποδείξεις.
ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ: Δεν κάνω υποδείξεις, θα πρέπει να καταλάβει το Προεδρείο αυτής της Κυβέρνησης ότι προεδρεύει και πρέπει να είναι αντικειμενικό και αμερόληπτο και ο νόων νοείτο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ