Εκτός Ευρώπης (ξανά) ο ΠΑΣ Γιάννινα - iefimerida.gr

Εκτός Ευρώπης (ξανά) ο ΠΑΣ Γιάννινα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμα μια χρονιά ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην Ευρώπη παρόλο που αγωνιστικά ήταν μια ανάσα στο να μπει στα πλει οφ της Super League.

Οι Ηπειρώτες που είχαν πρόβλημα με τον φάκελο τους και δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση από την πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ κατέθεσαν έφεση η όποια εξετάστηκε την Τρίτη (28/4).

Αν και στον ΠΑΣ αισιοδοξούσαν πως θα πάρουν την άδεια σε δεύτερο βαθμό λόγω της ρύθμισης των 100 δόσεων, τελικά η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ απέρριψε τους φακέλους του των Ηπειρωτών αλλά και του Πανθρακικού. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ακόμα και 5ος να τερματίσει ο ΠΑΣ δεν μπορεί να λάβει μέρος στα play off της Super League και την θέση του θα πάει η ομάδα που ακολουθεί.

Στην ομάδα των Ιωαννίνων αλλά και αυτή της Κομοτηνής θα επιβληθεί ποινή περιορισμού στις μεταγραφές για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αντίθετα οι Πλατανιάς, Βέροια και Λεβαδειακός που σε πρώτο βαθμό δεν είχαν πάρει άδεια σε δεύτερο βαθμό έγιναν δεκτές οι εφέσεις τους και δεν θα έχουν πρόβλημα με τις μεταγραφές τους. Από την διαδικασία απουσίαζε ο Εργοτέλης, ενώ υπενθυμίζεται πως φάκελο δεν κατέθεσαν ο Πανιώνιος που απείχε της διαδικασίας για 4η χρονιά και οι ΟΦΗ και Νίκη Βόλου που έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ».

Δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣ Γιάννινα ΕΠΟ άδεια ευρώπη εκτός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ