Στον Προκόπη Παυλόπουλο οι θριαμβευτές από το Ευρωπαϊκό του Μονπελιέ - iefimerida.gr

Στον Προκόπη Παυλόπουλο οι θριαμβευτές από το Ευρωπαϊκό του Μονπελιέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Προεδρικό Μέγαρο θα επισκεφθούν την Τετάρτη στις 14:30 οι πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής που διακρίθηκαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονπελιέ, έπειτα από πρόσκληση που τους απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί τους Λευτέρη Πετρούνια, Βλάση Μάρα, Βάσω Μιλλούση και Νίκο Ηλιόπουλο, οι οποίοι προκρίθηκαν και συμμετείχαν στους τελικούς του πρόσφατου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Τους Έλληνες αθλητές θα συνοδεύσουν ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο., Θανάσης Βασιλειάδης, οι προπονητές Δημήτρης Ράφτης, Κώστας Σιούτης, Αναστασία Δόντη, ο πρόεδρος των Ελλήνων κριτών ενόργανης ανδρών, Νίκος Προβιάς και ο γιατρός της Εθνικής ομάδας, Οδυσσέας Παξινός.

Επιπλέον, στο Προεδρικό Μέγαρο θα παραστεί μαζί με τους εκπροσώπους της ελληνικής γυμναστικής ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Σταύρος Κοντονής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ