Το Ποτάμι για δημοψήφισμα: Μην μεταθέτει στους πολίτες τις ευθύνες του ο πρωθυπουργός - iefimerida.gr

Το Ποτάμι για δημοψήφισμα: Μην μεταθέτει στους πολίτες τις ευθύνες του ο πρωθυπουργός

Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Χωρίς σχέδιο» για τα προβλήματα της χώρας εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με το Ποτάμι.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν αναφέρθηκε στα προβλήματα που πλήττουν την κοινωνία, όπως η ανεργία και η διαφθορά.

Σχολιάζοντας, παράλληλα τα λεγόμενα του πρωθυπουργού περί δημοψηφίσματος, το Ποτάμι τον κάλεσε να «μην μεταθέτει τις ευθύνες του στις πλάτες των πολιτών».

«O κ. Τσίπρας βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κάλπικες υποσχέσεις που έδινε προεκλογικά και με τα συνεχή λάθη που κάνουν οι υπουργοί του όλους αυτούς τους μήνες», αναφέρει, αρχικά η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Στη χθεσινή του συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου εμφανίστηκε ξανά χωρίς σχέδιο για τη χώρα. Στις δύο ώρες δεν είπε τίποτα για τους εκατοντάδες χιλιάδες των ανέργων, τίποτα για το κομματικό κράτος, τίποτα για τις επενδύσεις, τίποτα για πως θα αυξηθεί ο πλούτος στη χώρα, πως θα αντιμετωπιστεί η διαφθορά. Υποσχέσεις που είχαν γίνει σημαία στα χρόνια της αντιπολίτευσης, όπως η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ παραπέμπονται τώρα στις καλένδες. Εκεί παραπέμπεται και η αύξηση του αφορολόγητου στις 12.000 ευρώ».

«Ο Πρωθυπουργός μιλάει για δημοψήφισμα σε περίπτωση συμφωνίας εκτός των ορίων που έχει θέσει. Ο λαός δηλαδή θα κληθεί να εγκρίνει την ακύρωση των υποσχέσεων που μοίραζε αριστερά και δεξιά χωρίς περίσκεψη ο ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτει και καταλήγει:

«Οι αποφάσεις όμως είναι ευθύνη των Πρωθυπουργών. Ας μην μεταθέτει λοιπόν τις δικές του ευθύνες ο κ.Τσίπρας στις πλάτες των ψηφοφόρων. Ας προχωρήσει γρήγορα σε μια έντιμη συμφωνία, ας δώσει τέλος στα επικοινωνιακά παιχνίδια γιατί η χώρα δε μπορεί να ζήσει άλλο μόνο με θεάματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ