Η «μάνα της χρονιάς» στη Βαλτιμόρη – Χαστουκίζει τον διαδηλωτή γιο της και τον στέλνει σπίτι [βίντεο] - iefimerida.gr

Η «μάνα της χρονιάς» στη Βαλτιμόρη – Χαστουκίζει τον διαδηλωτή γιο της και τον στέλνει σπίτι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εικόνες από το Μέριλαντ της Βαλτιμόρης με τους διαδηλωτές να ξεσπούν κατά των αστυνομικών δυνάμεων, έκαναν το γύρο του κόσμου. Το ίδιο συνέβη όμως και μια μητέρα, η οποία άρπαξε τον γιο της στη μέση του δρόμου και τον έστειλε σπίτι!

Ότι δεν κατάφεραν οι αστυνομικές δυνάμεις φαίνεται ότι κατάφερε μια μητέρα. Τελικά στη μάνα δεν προβάλει κανείς αντίσταση και αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει μια γυναίκα στο Μέριλαντ, η οποία μπροστά στις κάμερες των διαδηλωτών χαστούκισε τον γιο της και τον πήρε μαζί της στο σπίτι.

«Τι τρέχει μαζί σου, τι έχεις πάθει; Εδώ θες να είσαι ε; Φύγε από εδώ γρήγορα. Φύγε τώρα, άκουσες τι σου ειπα; Τώρα» είναι κάποια από τα λόγια που φέρεται να λέει στο γιο της καθώς τον σπρώχνει.

Φυσικά η συγκεκριμένη μητέρα έγινε πρώτο θέμα στο twitter με τους περισσότερους να επαινούν την στάση της απέναντι στο παιδί της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαλτιμόρη μητέρα διαδηλωτές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ