Το yellowday αλλάζει τη ζωή σου: Μοναδικές προσφορές, ευκαιρίες για διασκέδαση, προτάσεις για shopping - iefimerida.gr

Το yellowday αλλάζει τη ζωή σου: Μοναδικές προσφορές, ευκαιρίες για διασκέδαση, προτάσεις για shopping

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To yellowday είναι η νέα online υπηρεσία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς που ήρθε για να αλλάξει τη ζωή σου με μοναδικές προσφορές, ευκαιρίες για διασκέδαση, προτάσεις για shopping και όχι μόνο.

Μάθε πώς μπορείς να αλλάξεις την καθημερινότητα σου, κάνοντας αγορές για σένα, ή επιλέγοντας δώρα για τους αγαπημένους σου, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα σημαντικές εκπτώσεις.

Στο yellowday θα βρεις γνωστά brands, όπως η Shell, τα Attica Stores, τα καταστήματα Public όπως και αυτά της Media Markt, τα ζαχαροπλαστεία Max Perry, την Pizza Hut, τα Ster Cinemas, τη Wind και πολλούς άλλους που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα της αγοράς τόσο σε επίπεδο προϊόντων, όσο και υπηρεσιών. Εδώ θα βρεις προσφορές για τα καθημερινά σου είδη, τις διακοπές και τα ταξίδια σου, τη διασκέδαση σου, τις shopping ανάγκες σου, αλλά και όσα αφορούν την ευεξία και την υγεία σου, τον αθλητισμό, και το παιδί σου!

Το yellowday άλλωστε επιλέγει τους συνεργάτες του, με κριτήριο την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, την αξιοπιστία τους, αλλά και με τη δική σου βοήθεια, αφού μπορείς κι εσύ με τη σειρά σου να τους αξιολογήσεις.

Πώς λειτουργεί;
Είναι απλό. Μπαίνεις στο yellowday.gr ή κατεβάζεις την εφαρμογή του yellowday στην iOS ή Android συσκευή σου κι ένας καινούργιος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου.
Επιλέγεις την κατηγορία και την περιοχή που σε ενδιαφέρει ή ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεσαι, το κινητό σου θα εντοπίσει όλες τις κοντινές προσφορές και διαλέγεις αυτή που σου αρέσει.

Το yellowday αλλάζει τη ζωή σου: Μοναδικές προσφορές, ευκαιρίες για διασκέδαση, προτάσεις για shopping | iefimerida.gr 0


Μπορείς να ολοκληρώσεις την αγορά σου χρησιμοποιώντας μία χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας, αν όμως χρησιμοποιήσεις κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, η έκπτωση που εξασφαλίζεις είναι ακόμα μεγαλύτερη!
Το κουπόνι της αγοράς σου εμφανίζεται την ίδια στιγμή στο προφίλ σου, ενώ αποστέλλεται και στο email σου και μπορείς να το εξαργυρώσεις άμεσα στο κοντινότερο κατάστημα, απλά επιδεικνύοντας τον κωδικό ή το αντίστοιχο QR code.

Επιβράβευση και Προνόμια
Στο yellowday μπορείς να διαμορφώσεις το προσωπικό σου προφίλ ακριβώς στα μέτρα σου, για να βλέπεις κάθε μέρα τις προσφορές που πραγματικά σε ενδιαφέρουν.

Το yellowday αλλάζει τη ζωή σου: Μοναδικές προσφορές, ευκαιρίες για διασκέδαση, προτάσεις για shopping | iefimerida.gr 1


Μοιράσου την εμπειρία με τους φίλους σου, κάνε share στις επιλογές σου και όσο πιο social εμφανιστείς, τόσο μεγαλύτερο κέρδος αποκομίζεις. Συγκέντρωσε πόντους, ανέβα στα leaderboards και το yellowday θα σε επιβραβεύσει με αποκλειστικές, μοναδικές εμπειρίες και πολλές, νέες εκπλήξεις, όπως για παράδειγμα τη δυνατότητα να γίνεις sushi chef, να μάθεις parkour, ή να γίνεις ο 12ος παίκτης της Εθνικής μας ομάδας!

Κάνε τις αγορές σου, διασκέδασε και κέρδισε:

  • yellows που εξαργυρώνεις για να ζήσεις τις μοναδικές εμπειρίες που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά το yellowday για σένα.
  • points με τις αγορές σου για να «ανεβαίνεις» όλο και πιο ψηλά στα leaderboards διεκδικώντας περισσότερα δώρα.
  • badges για να ξεκλειδώσεις τις μοναδικές yellowday εμπειρίες ή να λάβεις μέρος σε κληρώσεις και διαγωνισμούς με δώρα και άλλες εκπλήξεις.

Εμείς κάναμε τη μέρα μας καλύτερη μέσα από το yellowday, τη νέα online εμπειρία αγορών του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, ευκαιρία να την κάνεις κι εσύ! Το yellowday ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που ζεις και ψωνίζεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ yellowday Ομιλος Τράπεζας Πειραιώς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ