Αρνούνται πως υπέγραψαν την επιστολή υποστήριξης του Χατζάκη - iefimerida.gr

Αρνούνται πως υπέγραψαν την επιστολή υποστήριξης του Χατζάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ρωτήθηκα για να συμπεριληφθεί το όνομά μου στην επιστολή υποστήριξης του Χατζάκη, λένε δύο προσωπικότητες, η υπογραφή των οποίων περιλαμβάνεται στο σχετικό κείμενο.

Ο λόγος για την ποιήτρια Ιουλίτα Ιουλιοπούλου και για τον ηθοποιό και καλλιτεχνικό διευθυντή του οργανισμού Συν Επί (+x) Ακι Βλουτή. Γράφει η Ιουλίτα Ηλιοπούλου στην ανακοίνωσή της: «Ουδείς με ενημέρωσε για την ύπαρξη και το περιεχόμενο της επιστολής διαμαρτυρίας για την υπόθεση Χατζάκη και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται το όνομά μου χωρίς να έχω καν ερωτηθεί. Ιουλίτα Ηλιοπούλου».

Από την πλευρά του ο Ακις Βλουτής αναφέρει: «Διαπίστωσα στο διαδίκτυο οτι το όνομα μου περιλαμβάνεται στη λίστα που αφορά το ζήτημα της παύσης του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Σωτήρη Χατζάκη. Δηλώνω ότι ουδέποτε έλαβα και ουδέποτε υπέγραψα αυτήν επιστολή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ