Θα το πάρει το «κορίτσι», επιτέλους -Βρετανός 102 ετών παντρεύεται την 91χρονη επί δεκαετίες σύντροφό του - iefimerida.gr

Θα το πάρει το «κορίτσι», επιτέλους -Βρετανός 102 ετών παντρεύεται την 91χρονη επί δεκαετίες σύντροφό του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση. Αλλά έστω και αργά, ο Τζορτζ Κίρμπι αποφάσισε να δει πιο... σοβαρά τη σχέση του με την Ντορίν Λάκι και οι δύο τους παντρευτούν.

Τι κι αν εκείνος είναι 102 ετών και εκείνη 91, έκριναν ότι τελικά ήρθε η ώρα να ενώσουν τις ζωές τους και επίσημα, μετά από σχέση 27 ετών. Το ζευγάρι θα παντρευτεί στις 13 Ιουνίου, στα 103α γενέθλια του γαμπρού, μετά από πίεση των παιδιών τους να σοβαρέψουν τη σχέση τους.

«Δεν γονάτισα γιατί δεν νομίζω ότι θα σηκωνόμουν ξανά!», παραδέχθηκε ο Κίρμπι. Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 1988 μέσω οργανισμού που βοηθά ηλικιωμένους να βρουν φίλους. Αθροιστικά, έχουν επτά παιδιά, 15 εγγόνια και επτά δισέγγονα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ