Η Ζιζέλ γυμνή στο εξώφυλλο της Vogue [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ζιζέλ γυμνή στο εξώφυλλο της Vogue [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφορμή τα δικά της «γενέθλια» και της βραζιλιάνικης έκδοσης Vogue. Ομως, το «δώρο» το πήραν οι θαυμαστές της.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν πόζαρε γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού, στο οποίο αναδεικνύεται για μία ακόμη φορά η απίστευτη ομορφιά της, που της χάρισε αυτή την υπέροχη καριέρα, αλλά και πολλά χρήματα. Αλλωστε, είναι το μοντέλο που κέρδισε και πέρυσι τα περισσότερα χρήματα, 47 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Forbes.

Η Ζιζέλ γυμνή στο εξώφυλλο της Vogue [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Βραζιλιάνα καλλονή, δύο εβδομάδες μετά από την τελευταία εμφάνισή της στην πασαρέλα, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram το εντυπωσιακό εξώφυλλο, το οποίο δεν έχει τίτλους των θεμάτων, προκειμένου ο κόσμος να απολαύσει την ίδια και μόνο. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, η Ζιζέλ «κρατάει» ένα G- το αρχικό του μικρού της, αλλά και γράμμα του τίτλου του περιοδικού- αλλά και ένα 20, αμφότερα σε χρυσό χρώμα.

Η φωτογράφιση αυτή είναι για δύο λόγους εορταστική, αφού σηματοδοτεί τα 20 χρόνια καριέρας της Ζιζέλ, αλλά και τα 40 χρόνια της βραζιλιάνικης έκδοσης της Vogue.

Σε άλλη φωτογραφία από το τεύχος, η Βραζιλιάνα είναι βυθισμένη σε μία μπανιέρα γεμάτη γάλα.

Η Ζιζέλ γυμνή στο εξώφυλλο της Vogue [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζιζέλ Μπούντχεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ