Ο Μπραντ Πιτ με μελανιά κάτω από το μάτι -Τι του συνέβη [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Μπραντ Πιτ με μελανιά κάτω από το μάτι -Τι του συνέβη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά καιρούς, φήμες αναφέρουν ότι η σχέση του με την Αντζελίνα Τζολί δεν είναι και στην πιο ευτυχισμένη φάση της. Ομως όχι, δεν ήταν αυτός ο λόγος που ο Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε με μελανιά στο πρόσωπο.

Ερωτήματα δημιουργήθηκαν όταν ο διάσημος ηθοποιός παρουσιάστηκε σε εκδήλωση για τον αυτισμό, με μία αρκετά μεγάλη μελανιά κάτω από το μάτι του. Αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας. Απλά πρέπει να προσέχει περισσότερο όταν φοράει τις παντόφλες του και κυκλοφορεί στο σπίτι.

«Αυτά συμβαίνουν όταν προσπαθείς να ανέβεις τρέχοντας τις σκάλες μέσα στο σκοτάδι, με τα χέρια σου γεμάτα και φορώντας παντόφλες», είπε ο Μπραντ Πιτ στο περιοδικό People. «Φαίνεται ότι αν προσπαθήσεις να σταματήσεις τη φόρα που έχεις με το πρόσωπό σου, τότε αυτό είναι το αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο 51χρονος.

Ο Μπραντ Πιτ με μελανιά κάτω από το μάτι -Τι του συνέβη [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπραντ Πιτ μελανιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ