Σταρ του Χόλιγουντ έγινε... «τέρας»: Κάνει 2.000 κοιλιακούς την ημέρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Σταρ του Χόλιγουντ έγινε... «τέρας»: Κάνει 2.000 κοιλιακούς την ημέρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πήρε 7 κιλά, έκανε 3 ώρες μποξ και 2.000 κοιλιακούς την ημέρα. Η μεταμόρφωση του ηθοποιού Τζέικ Γκίλενχαλ για τις ανάγκες της ταινίας «Southpaw» είναι εκπληκτική.

Σταρ του Χόλιγουντ έγινε... «τέρας»: Κάνει 2.000 κοιλιακούς την ημέρα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ο ρόλος του στην ταινία «Southpaw» όπου υποδύεται τον βίαιο αθλητή Μπίλι, γνωστό με το ψευδώνυμο «Η Μεγάλη Ελπίδα», στο δρόμο προς την κορυφή, ήταν μια μεγάλη πρόκληση για τον διάσημο ηθοποιό.
«Πήρε 7 κιλά, έκανε 3 ώρες μποξ την ημέρα, καρδιαγγειακές και ασκήσεις ενδυνάμωσης και 2.000 κοιλιακούς. Ο Τζέικ έχει ποντάρει σε αυτόν το ρόλο, όπως και η εταιρεία παραγωγής της ταινίας» σχολιάζει άτομο από το περιβάλλον του.

Σταρ του Χόλιγουντ έγινε... «τέρας»: Κάνει 2.000 κοιλιακούς την ημέρα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1


«Ηθελα να κάνω τον Τζέικ αληθινό μποξέρ. Δεν ήθελα να είναι μόνο πάνω στο ρινγκ και να υποδύεται τον ρόλο του. Είχα μείνει άφωνος με το πόση δουλειά έπρεπε να γίνει για να το πετύχω, λαμβάνοντας υπόψη, τον ρυθμό του και τις δυνατότητες του» δήλωσε ο Terry Claybon προπονητής του ηθοποιού.

Σταρ του Χόλιγουντ έγινε... «τέρας»: Κάνει 2.000 κοιλιακούς την ημέρα [εικόνες]  | iefimerida.gr 2


Η ερμηνεία του λέγεται πως θα του χαρίσει την πολυπόθητη υποψηφιότητα για Οσκαρ ενώ για τις ανάγκες του ρόλου χρειάστηκε να αλλάξει εντελώς το σώμα του και να μεταμορφωθεί σε επαγγελματία μποξέρ.

Σταρ του Χόλιγουντ έγινε... «τέρας»: Κάνει 2.000 κοιλιακούς την ημέρα [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζέικ Γκίλενχαλ μποξέρ Μεταμόρφωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ