Εκπρόσωπος Σόιμπλε: Είμαστε απογοητευμένοι με την Ελλάδα -Περιμένουμε τη λίστα - iefimerida.gr

Εκπρόσωπος Σόιμπλε: Είμαστε απογοητευμένοι με την Ελλάδα -Περιμένουμε τη λίστα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι οι διαπραγμεύσεις δεν προχωρούν, από τη στιγμή που η Ελλάδα δεν παραδίδει τη λίστα των μεταρρυθμίσεων, εξέφρασε ο εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Μάρτιν Γιέγκερ.

Σύμφωνα με το Reuters, τόνισε: «Ο στόχος μας είναι να κρατήσουμε την Ελλάδα στο ευρώ. Επ' αυτού δουλεύουμε εντατικά. Πρέπει, όμως, να ξεκαθαρίσουμε για άλλη μια φορά πως η μπάλα είναι στο γήπεδο της Ελλάδας».

Και συνέχεια επισήμανε: «Περιμένουμε τις προτάσεις και τις περιμένουμε εδώ και εβδομάδες. Είναι εκνευριστικό, αλλά έχουμε υπομονή». Ο κ. Γιέγκερ πρόσθεσε πως ελπίζει η ελληνική πλευρά να παρουσιάσει τις προτάσεις της στο επόμενο Eurogroup, στις 11 Μαΐου. Μάλιστα, επισήμανε πως υπό τις παρούσες συνθήκες δεν βλέπει την πιθανότητα σύγκλισης έκτακτου Eurogroup. Επιπλέον, σημειώσε πως η Ελλάδα πρέπει να παραδώσει τη λίστα στην πρώην Τρόικα και όχι στις κυβερνήσεις.

Την ίδια ώρα, σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος Τύπου της Καγκελαρίας Κριστίνα Βιρτζ δήλωσε πως «η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να υποβάλει οριστικές και αδιαμφισβήτητες προτάσεις μεταρρυθμίσεων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ