Απαγόρευση κάθε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στον Γιάννη Κομπότη [βίντεο] - iefimerida.gr

Απαγόρευση κάθε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στον Γιάννη Κομπότη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Κομπότης βρέθηκε σήμερα στην Ευελπίδων και απολογήθηκε στον τακτικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη, ο οποίος με κοινή απόφαση και του εισαγγελέα, τού απαγόρευσε κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

Ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού, ο οποίος είχε περάσει την πόρτα του γραφείου του κ.Ανδρεάδη και στις αρχές του Απριλίου, παρουσιάστηκε σήμερα στην Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί αφού κατηγορείται για συμμετοχή σε «εγκληματική οργάνωση». Ο ειδικός ανακριτής, μαζί με τον εισαγγελέα πήρε την απόφαση να απαγορέψει στον κ.Κομπότη κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο μέχρι τη δίκη. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορεί πλέον να ασκεί τα καθήκοντά του ως πρόεδρος των Βοιωτών όπως φυσικά και δεν θα μπορεί να δίνει εκπροσωπεί την ομάδα του στις συνεδριάσεις της Super League. Ο Είναι ο τέταρτος πάντως τις τελευταίες μέρες, στον οποίο απαγορεύεται η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο μετά τους Χαρίλαο Ζυγογιάννη (πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League), τον Γιώργο Βλάσση (μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ) και την Μαρία Αναστασάκη (μέλος της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ).

Εν τω μεταξύ ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Δημακόπουλου, να μην παραστεί στον ειδικό ανακριτή επικαλούμενος λόγους αρνητικής δημοσιότητας και πήρε προθεσμία να απολογηθεί στις αρχές Ιουνίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ