Μάχη χωρίς ανάσα για την παραμονή στην Super League [εικόνα] - iefimerida.gr

Μάχη χωρίς ανάσα για την παραμονή στην Super League [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί η φετινή Super League και η μάχη στην ουρά της βαθμολογίας δεν έχει προηγούμενο. Επτά ομάδες βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού, η κάθε μία με ξεχωριστές πιθανότητες παραμονής όμως τα σενάρια ίσως γίνουν λιγότερα μετά τη σημερινή αναμέτρηση του Εργοτέλη με την Κέρκυρα.

Οι νίκες που σημείωσαν Λεβαδειακός, Πλατανιάς αλλά και η ισοπαλία που απέσπασε ο Πανιώνιος από τον Ολυμπιακό δεν ήταν αποτελέσματα αρκετά για να ξεδιαλύνουν το τοπίο. Η Καλλονή με τους 43 βαθμούς όπως και η Βέροια μπορούν να νιώθουν πιο άνετα πλέον ενώ σε όλες τις ομάδες ίσως φανεί αρκετή μια μη νίκη του Πανθρακικού την επόμενη αγωνιστική ώστε να τελειώσει το «μαρτύριό» τους.

Πολλά φυσικά θα εξαρτηθούν και από τη σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Εργοτέλη και την Κέρκυρα. Η ισοπαλία δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες. Ο Εργοτέλης χρειάζεται τρεις νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν και ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων από τους υπόλοιπους ενώ η Κέρκυρα έχοντας να αντιμετωπίσει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές τους Παναθηναϊκό εντός και Αστέρα Τρίπολης εκτός, δεδομένα δεν θέλει να ηττηθεί ενώ ακόμη και η ισοπαλία ίσως να είναι κακό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων

Μάχη χωρίς ανάσα για την παραμονή στην Super League [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εργοτέλης Κέρκυρα Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ