Επέστρεψε η Ζωή στη Βουλή και... «έδιωξε» τον Μητρόπουλο από την έδρα - iefimerida.gr

Επέστρεψε η Ζωή στη Βουλή και... «έδιωξε» τον Μητρόπουλο από την έδρα

Φωτογραφία: intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκάλεπτη διακοπή αποφάσισε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας στην οποία έχει προγραμματιστεί η συζήτηση του νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις Θεμάτων Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα, Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Ανώνυμη Εταιρεία και τροποποίηση του άρθρου 48 του Ν. 2190/1920».

Η κ. Κωνσταντοπούλου άνοιξε τη συνεδρίαση στις 12.20 (σ.σ. με βάση τον προγραμματισμό του νομοθετικού έργου η συνεδρίαση έπρεπε να ξεκινήσει στις 12) αλλά διαπιστώνοντας ότι δεν υπάρχει η απαρτία (75 βουλευτές) που επιβάλλει ο Κανονισμός της Βουλής διέκοψε για δέκα λεπτά, προκειμένου να προσέλθουν στην αίθουσα οι βουλευτές και να ξεκινήσει η συζήτηση.

Σημειώνεται πως ενώ ήταν να προεδρεύσει ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, η κα Κωνσταντοπούλου τον... έδιωξε και ανέλαβε εκείνη. Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή που έγινε το πανδαιμόνιο στη Βουλή χρέη προέδρου εκτελούσε ο κ.Μητρόπουλος, ο οποίος είπε προς τους βουλευτές, οι οποίοι ήταν ανεξέλεγκτοι, πως τα κάνουν όλα αυτά γιατί λείπει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ