Γερμανός οικονομολόγος: Ο Βαρουφάκης πρέπει να φύγει άμεσα -Μόνο έτσι η Ελλάδα θα έχει συμφωνία - iefimerida.gr

Γερμανός οικονομολόγος: Ο Βαρουφάκης πρέπει να φύγει άμεσα -Μόνο έτσι η Ελλάδα θα έχει συμφωνία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά καιρούς ο πρόεδρος του Γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Μελετών, Μαρσέλ Φράτσερ, έχει υποστηρίξει δημόσια πως η Ελλάδα θα χρειαστεί άμεσα ένα τρίτο πακέτο στήριξης.

Φαίνεται να εμμένει στην άποψή του, την οποία και... διανθίζει με κριτική προς τον Γιάνη Βαρουφάκη. Με δύο αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, o Γερμανός οικονομολόγος δείχνει να αποδέχεται πλήρως το ρεπορτάζ των Financial Times που φέρει τον Γιάνη Βαρουφάκη να βρίσκεται, πλέον, στη γωνία και να επίκειται η εκπαραθύρωσή του.

Γερμανός οικονομολόγος: Ο Βαρουφάκης πρέπει να φύγει άμεσα -Μόνο έτσι η Ελλάδα θα έχει συμφωνία  | iefimerida.gr 0

Στο πρώτο tweet του ο Φράτσερ αναφέρει: «Η απόλυση του Βαρουφάκη, νωρίτερα παρά αργότερα, είναι σημαντική για την Ελλάδα για να έχει συμφωνία». Στη δεύτερη ανάρτησή του υπεραμύνεται την άποψή του ότι η Ελλάδα πρέπει να λάβει μια τρίτη, κατά σειρά, βοήθεια από τους δανειστές της. Γράφει χαρακτηριστικά: «Η προσωρινή συμφωνία πρέπει να συνδέεται με ένα τρίτο πακέτο. Αλλιώς δεν υπάρχει ελπίδα να αποφύγει η Ελλάδα την κατάρρευση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ