Παναθηναϊκός: Στην αναμονή της απάντησης του Σίλντεφελντ - «Ματιές» στον Γουίλσον - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Στην αναμονή της απάντησης του Σίλντεφελντ - «Ματιές» στον Γουίλσον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντάνι Γουίλσον είναι ο εκλετός της διοίκησης του Παναθηναϊκού για να αντικαταστήσει τον Γκόρντον Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας, σε περίπτωση που ο τελευταίος προτιμήσει τελικά την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να συνεχίσει την καριέρα του.

Εντός της εβδομάδας θα έχει λήξει το... σήριαλ της παραμονής ή όχι του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης αμυντικός έχει δεθχεί μια εξαιρετική πρόταση από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τις 550,000 ευρώ. Τριετές προτείνει στον παίκτη και το τριφύλλι αλλά κριτήριο για τον ίδιο όπως είχε υποστηρίξει και στο παρελθόν δεν αποτελούν μόνο τα χρήματα αλλά και η οικογένεια.Ο διεθνής άσος αναμένεται να δώσει εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο την τελική του απάντηση στους «πράσινους», οι οποίοι πάντως δεν αποκλείουν το θέμα να κρατήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν περιμένει απλά την απάντηση του Σίλντενφελντ. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέκυψαν από τον αγγλικό Τύπο, οι πράσινοι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Ντάνι Γουίλσον της Χαρτς.Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος κενρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016 με την σκωτσέζικη ομάδα, η οποία πάντως δεν απαιτεί πολλά χρήματα για την πώλησή του. Σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις αναμένεται να παίξουν οι καλές σχέσεις που διατηρεί ο Τάκης Φύσσας με την ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην καριέρα του. Ο αρχηγός της Χαρτς έχει περάσει από τις ακαδημίες των Ρέιντζερς και Λίβερπυολ ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Μπλάκπουλ και τη Μπρίστολ Σίτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ