Τα δύο πρόσωπα του Ιβάν Σαββίδη -Ο ποδοσφαιρικός εκνευρισμός και η συμπαράσταση στην ομάδα βόλεϊ - iefimerida.gr

Τα δύο πρόσωπα του Ιβάν Σαββίδη -Ο ποδοσφαιρικός εκνευρισμός και η συμπαράσταση στην ομάδα βόλεϊ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ισοπαλία του ΠΑΟΚ και η μέτρια εμφάνιση στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα οδήγησαν τον Ιβάν Σαββίδη στην απόφαση να ακυρώσει το δείπνο στο οποίο είχε προσκαλέσει ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας ωστόσο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κάλυψε όλα τα έξοδα της ομάδας βόλεϊ για τον 2ο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό στην Αθήνα.

Δύο πρόσωπα ανέδειξε η χθεσινή μέρα για τον Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του βορρά, φανερά εκνευρισμένος από την εμφάνιση της ομάδας και την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΣ, αποχώρησε από το γήπεδο της Τούμπας και έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να ακυρώσουν το δείπνο, στο οποίο είχε προσκαλέσει ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα μετά την αναμέτρηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σαββίδης δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του και δεν αποκλείεται μάλιστα να επισκεφθεί σήμερα την ομάδα μαζί με τον γιο του Γιώργο, προκειμένου να μιλήσει σε παίκτες και τεχνική ηγεσία ενόψει των πλέι-οφ.

Λίγες ώρες νωρίτερα πάντως, ο Σαββίδης είχε καλύψει όλα τα έξοδα του ταξιδιού του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για τον 2ο τελικό βόλεϊ απέναντι στον Ολυμπιακό, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την έμπρακτη συμπαράστασή του σε όλα τα τμήματα της ομάδας και όχι μόνο στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάν Σαββίδης ΠΑΟΚ βόλει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ