Ντάισελμπλουμ: Δεν βλέπω τρίτο πακέτο για την Ελλάδα -Υπάρχει μεγάλη απαισιοδοξία στο Eurogroup - iefimerida.gr

Ντάισελμπλουμ: Δεν βλέπω τρίτο πακέτο για την Ελλάδα -Υπάρχει μεγάλη απαισιοδοξία στο Eurogroup

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: DMITRIS SULZICS/ AP / EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Eurogroup, δεν θα υπάρξει τρίτο μεγάλο πακέτο στήριξης για την Ελλάδα.

Ο κ. Γερούν Ντάισελμπλουμ μιλώντας τη Δευτέρα στο ολλανδικό site Volkskrant, δήλωσε: «Δεν βλέπω ένα τρίτο, μεγάλο πρόγραμμα για την Ελλάδα».

Παράλληλα, αν καο ξεκαθάρισε πως το θέμα ενός Grexit δεν συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στη Ρίγα της Λετονίας, την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Ευρωομάδα «γίνεται ολοένα και πιο απαισιόδοξη» για τη διάσωση της Ελλάδας και υπογράμμισε πως οι ανησυχίες για τους Έλληνες, «αυξάνονται καθημερινά».

Σημειώνεται πως σύμφωνα με δύο Ευρωπαίους αξιωματούχους τους οποίους επικαλείται αλλά δεν κατονομάζει η εφημερίδα «Financial Times», ο κ. Ντάισελμπλουμ τηλεφώνησε στον κ. Τσίπρα από τη Ρίγα, σε μια προσπάθεια να μειώσει την ένταση μετά το «άγριο» Eurogroup της Παρασκευής. Μια ένδειξη για το πού πηγαίνει το πράγμα, είναι η δήλωση Έλληνα αξιωματούχου που δήλωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάννης Δραγασάκης αναλαμβάνουν πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο και ότι μετά τη Ρίγα ο κ. Βαρουφάκης περνάει στον πάγκο. Η ελληνική πλευρά αν και επιβεβαιώνει το τηλεφώνημα δεν ανέφερε τίποτα για το περιεχόμενό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ