Αζάρ, ο καλύτερος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2014-2015 [βίντεο] - iefimerida.gr

Αζάρ, ο καλύτερος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2014-2015 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ ψηφίστηκε ο Εντεν Αζάρ. Ο Βέλγος ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις των παικτών του αγγλικού πρωταθλήματος, μετά το περσινό βραβείο του για τον καλύτερο νέο παίκτη της κατηγορίας.

Ο Αζάρ ήταν ο νικητής της σεζόν. Έπειτα από την ψηφοφορία της PFA, ο Βέλγος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους σε μια χρονιά όπου έχει σημειώσει 18 γκολ με τους «μπλε» σε όλες τις διοργανώσεις και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας του για κατάκτηση του τίτλου.

Ο Αζάρ βραβεύεται για δεύτερη σερί χρονιά, αφού πέρυσι είχε ψηφιστεί ως ο καλύτερος νέος παίκτης του πρωταθλήματος. Φέτος το βραβείο αυτό κατέληξε στον Χάρι Κέιν, ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του φορώντας τη φανέλα της Τότεναμ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Μία μέρα θέλω να γίνω ο καλύτερος και αυτό που έκανα φέτος ήταν να παίξω πολύ καλά. Η Τσέλσι έπαιξε πολύ καλά. Δεν ξέρω αν το αξίζω, αλλά είναι καλό για εμένα που το κερδίζω. Είναι ακόμη καλύτερο όταν επιλέγεσαι από τους συναδέλφους σου, που γνωρίζουν τα πάντα γύρω από το ποδόσφαιρο. Συνεχίζω όπως την περυσινή σεζόν. Προσπαθώ να είμαι το ίδιο καλός. Προσπαθώ να σκοράρω περισσότερο απ' ότι πέρυσι. Προσωπικά έχω κάνει καλή σεζόν, ήμουν παρών στα μεγάλα ματς και σημείωσα αρκετά σημαντικά γκολ. Γι' αυτό θα θυμάμαι την φετινή σεζόν» δήλωσε ο ίδιος παραλαμβάνοντας το βραβείο του.

Εκτός από τον άσο της Τσέλσι, την καλύτερη 11άδα της χρονιάς συμπλήρωσαν οι: Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ιβάνοβιτς (Τσέλσι), Κέιχιλ (Τσέλσι), Τέρι (Τσέλσι), Μπέρτραντ (Σαουθάμπτον), Σάντσες (Άρσεναλ), Μάτιτς (Τσέλσι), Κοουτίνιο (Λίβερπουλ), Κέιν (Τότεναμ) και Ντιέγο Κόστα (Τσέλσι).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εντέν Αζάρ Τσέλσι πρέμιερ λιγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ