Αλλάζει ημερομηνία ο τελικός Κυπέλλου - Τα δύο σενάρια της ΕΠΟ - iefimerida.gr

Αλλάζει ημερομηνία ο τελικός Κυπέλλου - Τα δύο σενάρια της ΕΠΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας δεν θα διεξαχθεί στις 17 Μαϊου έπειτα από αίτημα του Ολυμπιακού για αλλαγή ημερομηνίας αφού το διήμερο 15-17 διεξάγεται και το Final-4, στο οποίο έχει προκριθεί η ομάδα μπάσκετ των ερυθρόλευκων. Η ΕΠΟ αναμένεται να δεχθεί να κάνει την αλλαγή και μελετά δύο πιθανές ημερομηνίες.

Το πρώτο ενδεχόμενο είναι να πραγματοποιηθεί ο τελικός μία ημέρα πριν (Σάββατο 16 Μαΐου), αλλά την ίδια μέρα υπάρχει ένα σχολικό πρωτάθλημα και ο αγώνας θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο μόνοι αν εκείνοι οι αγώνες γίνουν το πρωί για να πραγματοποιηθεί το βράδυ ο τελικός.Το δεύτερο είναι να γίνει ο τελικός έξι μέρες μετά (Σάββατο 23 Μαΐου), ένα σενάριο αρκετά εφικτό με βάση τα σημερινά δεδομένα. Πλέον απομένει η επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί εντός της ημέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΟ Ολυμπιακός Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ