H αληθινή ιστορία της φωτογραφίας με την Μπιάνκα Τζάγκερ πάνω στο λευκό άλογο στο Studio 54 [εικόνες] - iefimerida.gr

H αληθινή ιστορία της φωτογραφίας με την Μπιάνκα Τζάγκερ πάνω στο λευκό άλογο στο Studio 54 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια εικόνα ταυτισμένη με την ποπ κουλτούρα: Η εξωτική καλλονή Μπιάνκα Τζάγκερ πάνω σε ένα λευκό άλογο, μέσα στο περίφημο Studio 54 της Νέας Υόρκης. Ποια είναι η αλήθεια πίσω από αυτήν;

H αληθινή ιστορία της φωτογραφίας με την Μπιάνκα Τζάγκερ πάνω στο λευκό άλογο στο Studio 54 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ηταν η νύχτα της δεύτερης μέρας του Μάη του 1977 όταν συνέβη αυτό το περιστατικό που έγινε μύθος, απαθανατίστηκε και έγινε σύμβολο μιας εποχής. Η πρώην σύζυγος του Μικ Τζάγκερ, με επιστολή της στους Financial Times, αποκάλυψε την αλήθεια πίσω από αυτή την εικόνα. Γράφει πως έφτασε στο κλαμπ μαζί με τον Μικ. Ομως, ο ιδιοκτήτης του Studio 54 Στιβ Ράμπελ είχε δει μια φωτογραφία της καθώς έκανε ιππασία με ένα άσπρο άλογο και αποφάσισε να της κάνει μια έκπληξη για τα γενέθλιά της: Εφερε ένα άσπρο άλογο στο Studio 54.

H αληθινή ιστορία της φωτογραφίας με την Μπιάνκα Τζάγκερ πάνω στο λευκό άλογο στο Studio 54 [εικόνες] | iefimerida.gr 1


«Ηταν ένα πανέμορφο λευκό άλογο που μου θύμιζε το δικό μου», γράφει, «και πήρα την ηλίθια απόφαση να ανέβω πάνω του για λίγα λεπτά... Φαντάζομαι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι είναι διαφορετικό το να πάρεις αυθόρμητα την απόφαση να ανέβεις σε ένα άλογο, από το το να κάνεις ιππασία με αυτό μέσα σε έναν τέτοιο χώρο. Ως υπέρμαχος της προστασίας του περιβάλλοντος και των δικαιωμάτων των ζώων, βρίσκω προσβλητικό το υπονοούμενο ότι θα μπορούσα να κάνω ιππασία μέσα σε ένα κλαμπ. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τη διαφορά».

H αληθινή ιστορία της φωτογραφίας με την Μπιάνκα Τζάγκερ πάνω στο λευκό άλογο στο Studio 54 [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ