Βίτσας: Ο Βαρουφάκης έχει την θερμή μας υποστήριξη - iefimerida.gr

Βίτσας: Ο Βαρουφάκης έχει την θερμή μας υποστήριξη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την στήριξη του προς τον Γιάνη Βαρουφάκη εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, τονίζοντας πως «έχει τη θερμή υποστήριξή μας».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής υπογράμμισε πως οι θεσμοί συνεχίζουν να ζητούν αλλαγές σε μισθούς και συντάξεις με κεντρικό ζήτημα την ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, στα εργασιακά και τις ιδιωτικοποιήσεις, όπως τις αντιλαμβάνονται.

«Δουλεύουμε προς την προσπάθεια επίτευξης καλής συμφωνίας», ανέφερε ο κ. Βίτσας, κατηγορώντας, παράλληλα, τα κόμματα της αντιπολίτευσης πως τάσσονται υπέρ των απόψεων του Eurogroup και των δανειστών.

«Θέλουν να κλείσουμε συμφωνία άμεσα, και εμείς το θέλουμε και όποιον κι αν ρωτήσεις το θέλει... Το θέμα είναι τι συμφωνία θέλουν να κλείσουμε», διερωτήθηκε και συμπλήρωσε: «Θέλουμε να μάς δώσουν αυτά που μάς οφείλουν...».

Απευθυνόμενος στον Δημήτρη Βίτσα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποίησε: «Θα ρίξετε τη χώρα στα βράχια».

Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε τα πυρά του προς τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, μιλώντας για ερασιτεχνισμούς και αυταρέσκεια.

«Αντιμετωπίζει την ιδέα της ευρωπαϊκής ενοποίησης με περιφρόνηση. Τι θέλετε να του πει το Eurogroup, ότι συμφωνούμε με τις απόψεις σου;», επεσήμανε.

Μεταξύ άλλων, τάχθηκε κατά της «νεοκομμουνιστικής λογικής της κυβέρνησης» για την οργάνωση της κοινωνίας και της οικονομίας, τονίζοντας, ακόμη, πως το ενδεχόμενο μη συμφωνίας με τους εταίρους θα έχει τεράστιο κόστος για την πραγματική οικονομία και την εικόνα της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ