Γερμανός νεοναζί ευρωβουλευτής στη δίκη της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Γερμανός νεοναζί ευρωβουλευτής στη δίκη της Χρυσής Αυγής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συμπαράσταση ενός δεδηλωμένου θαυμαστή του Χίτλερ είχαν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, στην πρώτη ημέρα της δίκης για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο αμετανόητος ναζιστής Ούντο Βόιγκτ, επικεφαλής του γερμανικού εθνικιστικού κόμματος NPD και ο πρώτος ακροδεξιός ευρωβουλευτής της χώρας που θεωρεί τον Χίτλερ μεγάλο πολιτικό, ενώ κατά τη γνώμη του, ο Ρούντολφ Ες θα έπρεπε να πάρει το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, έδωσε το παρών την περασμένη Δευτέρα στον Κορυδαλλό και στην αίθουσα όπου δικάζονται οι Έλληνες ομοϊδεάτες του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News, από νωρίς το πρωί ο 63χρονος Γερμανός, καταδικασμένος πολλάκις από τη γερμανική Δικαιοσύνη για προώθηση της ρατσιστικής ιδεοληψίας, καθόταν μαζί με τον νεαρό συνοδό του στις θέσεις που προορίζονται για τους μάρτυρες της δίκης.

Λίγη ώρα αργότερα, αμέσως μόλις άρχισε η προσέλευση των μαρτύρων κατηγορίας, ο Ούντο Βόιγκτ και ο συνοδός του σηκώθηκαν για να αποχωρήσουν από την αίθουσα.

Παρ’ όλα αυτά, όσοι γνωρίζουν τους ισχυρούς δεσμούς του με τη Χρυσή Αυγή και ειδικά με τον αρχηγό της Νίκο Μιχαλολιάκο εμφανίζονται βέβαιοι πως ο αμετανόητος ναζιστής θα δώσει και πάλι το παρών στην αίθουσα του Κορυδαλλού.

Σημειώνεται ότι η ρητορική του Γερμανού επικεφαλής του NPD είναι ταυτόσημη με τους Ναζί και είναι γιος πρώην αξιωματικού της Βέρμαχτ. Φυσικά είναι αρνητής του Ολοκαυτώματος και υπέρ της εθνοκάθαρσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ