Ρωμανιάς: Δεν κάνουμε πίσω -Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις - iefimerida.gr

Ρωμανιάς: Δεν κάνουμε πίσω -Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στις διαρροές πως η κυβέρνηση προκειμένου να επιτύχει μια ενδιάμεση συμφωνία, εξετάζει το ενδεχόμενο να επιφέρει μειώσεις στις υψηλές επικουρικές επιχείρησε να δώσει ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς.

Ο κ. Ρωμανιάς, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 παραδέχθηκε ότι η πίεση των δανειστών αναφορικά με το ασφαλιστικό είναι μεγάλη, αλλά το ίδιο μεγάλη είναι και η αντίσταση της κυβέρνησης.

«Η πίεση που υπάρχει είναι δεδομένη και η άρνηση η δική μας σε αυτή την πίεση είναι εξίσου δεδομένη, Επομένως, αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε διάκριση αν η επικουρική είναι τόση θα κάνουμε περικοπή και αν δεν είναι δεν θα κάνουμε. Για όλες τις επικουρικές δεν υπάρχει περικοπή. Είναι σαφές. Αυτοί μπορούν να πιέζουν εμείς ανθιστάμεθα» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

«Εμείς, οι οδηγίες που έχουμε πάρει στο υπουργείο Εργασίας είναι σαφείς, δεν κάνουμε πίσω. Σε ό,τι αφορά στις μειώσεις των συντάξεων -και των κύριων και των επικουρικών- δεν κάνουμε πίσω» ξεκαθάρισε ο κ. Ρωμανιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ