Reuters: Η Κομισιόν αναθεωρεί προς τα κάτω τις προβλέψεις ανάπτυξης της Ελλάδας - iefimerida.gr

Reuters: Η Κομισιόν αναθεωρεί προς τα κάτω τις προβλέψεις ανάπτυξης της Ελλάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχεδιάζει να αναθεωρήσει προς τα κάτω τις προβλέψεις ανάπτυξης της Ελλάδας για την τρέχουσα χρόνια. Αυτό παραδέχθηκε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις.

«Το χειμώνα περιμέναμε την ανάπτυξη στην Ελλάδα να φτάσει στο 2,5% μέσα στο 2015. Οι εαρινές προβλέψεις μας θα αποδειχθούν πιο απαισιόδοξες», είπε ο κ. Ντομπρόβσκις στη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.

Η συνολική αποτίμηση των πρώτων προβλέψεων της Κομισιόν είχαν ως δεδομένη ότι η Ελλάδα θα ολοκλήρωνε με επιτυχία το υπάρχον πρόγραμμα διάσωσης. Υπό αυτό το πρίσμα, ο κ. Ντομπρόβσκις είπε στη συνέντευξή του (θα δημοσιευτεί ολόκληρη τη Δευτέρα) ότι ανησυχεί για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. «Ειδικά με το θέμα της ρευστότητας όπου γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ