Επίθεση στο πούλμαν της Γιουβέντους - Οδομαχίες στο Τορίνο και μολότοφ στις εξέδρες [βίντεο] - iefimerida.gr

Επίθεση στο πούλμαν της Γιουβέντους - Οδομαχίες στο Τορίνο και μολότοφ στις εξέδρες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πεδίο μάχης θύμιζε από το πρωί το Τορίνο αφού οπαδοί της «γκρανάτα» και της Γιουβέντους συγκρούονταν στα στενά της πόλης. Τα επεισόδια ξέφυγαν όταν οι οπαδοί της Τορίνο επιτέθηκαν στο πούλμαν της «Γιούβε» ενώ ένας οπαδός τραυματίστηκε από βόμβα μολότοφ μέσα στο γήπεδο.

Θλιβερά επεισόδια στιγμάτισαν το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Τορίνο και τη Γιουβέντους στη βόρεια Ιταλία. Οι οπαδοί της «γκρανάτα» επιτέθηκαν στο πούλμαν που μετέφερε την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κι ενώ η κατάσταση μύριζε «μπαρούτι» από νωρίς το πρωί. Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν μέσα στο γήπεδο. Οι οπαδοί της «Μεγάλης Κυρίας» εκτόξευσαν δεκάδες μολότοφ προς το μέρος των οπαδών της Τορίνο με αποτέλεσμα ένας εξ' αυτών να τραυματιστεί σβοαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με την τελευταία ενημέρωση να αναφέρει ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι, η Τορίνο επικράτησε 2-1 της «Γιούβε» σπάζοντας μια δυσμενέστατη παράδοση.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιουβέντους Τορίνο ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ