Πωλείται το σπίτι της Ελλης Λαμπέτη για 4,5 εκατ. ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Πωλείται το σπίτι της Ελλης Λαμπέτη για 4,5 εκατ. ευρώ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υπέροχη νεοκλασική κατοικία της Ελλης Λαμπέτη κρέμασε πωλητήριο και αναζητά τον νέο της ιδιοκτήτη.

Στο σπίτι της οδού Δελφών στα Εξάρχεια, η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός πέρασε τα σημαντικότερα της χρόνια με την κόρη που υιοθέτησε, μέχρι που το δικαστήριο της αφαίρεσε την κηδεμονία μετά από αίτημα των βιολογικών γονέων και αποφάσισε να μετακομίσει.

Πωλείται το σπίτι της Ελλης Λαμπέτη για 4,5 εκατ. ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με την Realnews, το σπίτι που σχεδίασε ο Κρίστιαν Χάνσεν πωλείται έναντι 4,5 εκατ. ευρώ. Το μεσιτικό γραφείο αναφέρει πως παρά το πολύ υψηλό αντίτιμο, Ελληνες και ξένοι επιχειρηματίες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, το οποίο εντείνεται λόγω του στίγματος που έχει αφήσει εκεί η Ελλη Λαμπέτη.

Πωλείται το σπίτι της Ελλης Λαμπέτη για 4,5 εκατ. ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο εκπρόσωπος του μεσιτικού γραφείου τονίζει πως το υπουργείο Πολιτισμού ουδέποτε δεν εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την αγορά και την αξιοποίηση της κατοικίας, ούτε καν τώρα που είναι προς πώληση. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα το πιθανότερο είναι οι νέοι ιδιοκτήτες να προέρχονται από το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σπίτι Έλλη Λαμπέτη πώληση 4.5 εκατ ευρώ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ