Σκηνές σοκ στο Βελιγράδι: Απίστευτα επεισόδια στο ντέρμπι Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν [βίντεο] - iefimerida.gr

Σκηνές σοκ στο Βελιγράδι: Απίστευτα επεισόδια στο ντέρμπι Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτης βαρβαρότητας επεισόδια σημειώθηκαν στο μεγάλο ντέρμπι της Σερβίας ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν. Τουλάχιστον 20 οι τραυματίες από τον «πανικό» στις εξέδρες.

Τρόμο προκαλούν οι σκηνές από το Βελιγράδι. Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν συγκρούστηκαν στις εξέδρες του σταδίου και στη συνέχεια με τις αστυνομικές δυνάμεις. Οι οπαδοί των γηπεδούχων δέχθηκαν επίθεση από αυτούς της Παρτιζάν, τους οποίους απώθησαν και στη συνέχεια τα έβαλαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, τις οποίες και έβγαλαν από την κερκίδα.

Ακολούθησε επίθεση των αστυνομικών προς τους οπαδούς του Αστέρα, οι οποίοι στριμώχτηκαν στα κυκλειδώματα και από θαύμα δεν υπήρξε νεκρός. Οι πρώτες πληροφορίες του σερβικού Τύπου έκαναν λόγο για τουλάχιστον 20 τραυματίες ενώ δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής αριθμός συλλήψεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ερυθρός Αστέρας Παρτιζάν Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ