Πήρε βαθμό ο ΠΑΣ (1-1) μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Πήρε βαθμό ο ΠΑΣ (1-1) μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στην ισοπαλία 1-1 στην Τούμπα σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, πολλές φάσεις και εκατέρωθεν ευκαιρίες.

Το παιχνίδι στην Τούμπα ξεκίνησε με εκπληκτικό ρυθμό και τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει διάθεση να παίξει επιθετικά απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα Γιάννη Πετράκη δικαιώθηκε από την επιλογής της αυτή και κατάφερε να προηγηθεί στο 11ο λεπτό με πολύ ωραίο τέρμα του Τσάβες. Ωστόσο η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση. Μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Φακούντο Περέιρα έφερε το παιχνίδι στα ίσα διαμορφώνοντας το 1-1. Στο 27΄αντεπίθεση του ΠΑΟΚ λίγο έλειψε να φέρει το 2-1 όμως ο Βελλίδης αντέδρασε σωστά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να χάνει σπουδαία ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα στο σκορ ενώ στο 51' ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να απειλήσει και να ψάξει το δεύτερο γκολ. Στο τρίλεπτο 64'-67΄ ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα ενώ ο ΠΑΟΚ απείλησε με Αθανασιάδη και Κάτσε στο 71΄και 75΄. Από εκεί πέρα ο ρυθμός έπεσε με τον Δικέφαλο του βορρά να προσπαθεί να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων αλλά να μην μπορεί και το 1-1 να μένει μέχρι τέλους στην Τούμπα αφού στο 88' ο Ιτάνζ απομάκρυνε εντυπωσιακά σουτ του Τσάβες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ