ΥΠΟΙΚ: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί συνάντησης Βαρουφάκη-Σόρος - iefimerida.gr

ΥΠΟΙΚ: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί συνάντησης Βαρουφάκη-Σόρος

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναληθή χαρακτηρίζει το ΥΠΟΙΚ τα δημοσιεύματα, που ήθελαν να υπάρχει συνάντηση μεταξύ του Γιάνη Βαρουφάκη και του Τζορτζ Σόρος τη Μ. Παρασκευή, κάνοντας μάλιστα λόγο για σκόπιμη παραπληροφόρηση από πλευράς ΜΜΕ.

«Τα δημοσιεύματα σε ορισμένα ΜΜΕ που αναφέρουν ότι ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γιάνης Βαρουφάκης, δείπνησε τη Μ. Παρασκευή στο Βερολίνο με τον κ. Τζορτζ Σόρος είναι αναληθή», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του υπουργείου και συνεχίζει:

«O κ. Βαρουφάκης την ημέρα εκείνη επέστρεψε από το Παρίσι απευθείας στην Αθήνα. Επιπλέον, με τον κ. Σόρος έχει μιλήσει δύο φορές στο ίδιο συνέδριο, το 2012, και από τότε δεν τον έχει δει ούτε του έχει μιλήσει ποτέ».

«Αν οι συντάκτες τους δεν έπεσαν θύματα παραπλάνησης από τις πηγές τους τότε πρόκειται για σκόπιμη παραπληροφόρηση», καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ