ΥΠΟΙΚ: Περιμένουμε κι άλλες επιθέσεις στον Βαρουφάκη -Μιλούν για σχέδιο Σόιμπλε - iefimerida.gr

ΥΠΟΙΚ: Περιμένουμε κι άλλες επιθέσεις στον Βαρουφάκη -Μιλούν για σχέδιο Σόιμπλε

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Για μια απολύτως ενορχηστρωμένη επίθεση, εμπνευσμένη από τους «σκληρούς» και εκτελεσμένη από τους «μικρούς» του Eurogroup, κάνουν λόγο κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, εκτιμώντας ότι τη σκυτάλη θα πάρουν ξένα δημοσιεύματα με στόχο την αποδόμηση Βαρουφάκη.

«Βγήκαν μπροστά οι μικροί», σημειώνουν συνεργάτες του υπουργού Οικονομικών, «φωτογραφίζοντας» την επίθεση του Σλοβάκου και του Σλοβένου, οι οποίοι ως γνωστόν ανήκουν στη σφαίρα επιρροής του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, που δεν είναι μυστικό ότι δίνει γραμμή για όλα τα θέματα που παίρνουν από το Eurogroup.

«Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι θα ακολουθήσουν ξένα έντυπα και τηλεγραφήματα», σημειώνουν οι ίδιοι κύκλοι, εκτιμώντας ότι όσο πλησιάζουμε προς τη λύση τόσο θα εντείνονται οι πιέσεις αλλά και οι προσωπικές επιθέσεις στον υπουργό Οικονομικών.

«Κεντρικός στόχος είναι η αμοιβαία επωφελής λύση», αναφέρουν οι ίδιες πηγές, υπογραμμίζοντας ότι «είμαστε κοντά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ