Βενιζέλος: Η χώρα έχει υποστεί όλα τα δεινά της δραχμής, εντός του ευρώ - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Η χώρα έχει υποστεί όλα τα δεινά της δραχμής, εντός του ευρώ

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση δεν έχει εντολή ρήξης, ούτε μπορεί να διαχειριστεί τη ρήξη και τους κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς της, τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας για στρατηγικό εγκλωβισμό.

Τα κυβερνητικά στελέχη καλλιεργούν τα σενάρια των πολιτικών εξελίξεων για πρόωρες κάλπες ή δημοψήφισμα, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή», εκτιμώντας ότι «η χώρα θα πάει με συνθήκες πάρα πολύ άσχημες, είτε σε δημοψήφισμα, είτε σε εκλογές. Δεν θα πάει όπως πήγαμε στις 25 Ιανουαρίου.... Από τότε έως σήμερα, η χώρα έχει υποχωρήσει, έχει υποβαθμιστεί».

Ακόμη, ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για εθνική τραγωδία εντός του ευρώ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήδη η Ελλάδα θα έχει υποστεί όλα τα δεινά της επιστροφής στη δραχμή, ούσα εντός ευρώ, και αυτό είναι που δεν αντιλαμβάνονται κάποιοι όταν απειλούν με τη λογική της αυτοκτονίας».

Ο κ. Βενιζέλος, θεωρεί υπαίτιο της εκλογικής επίδοσης του ΠΑΣΟΚ τον κ. Παπανδρέου, τον οποίο κατηγορεί για διάσπαση, ενώ σημειώνει πως το Ποτάμι είναι μια "πραγματικότητα" που πρέπει να ληφθεί υπόψη στις συζητήσεις για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ευάγγελος Βενιζέλος ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ