Τα ζώδια της Κυριακής 26 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 26 Απριλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς, η ανάγκη να δώσετε δυναμικές λύσεις πάνω σε οικονομικά σας θέματα εξακολουθεί να υπάρχει αν και είστε κάπως αμετακίνητοι στις απόψεις σας. Την Παρασκευή θα σας απασχολήσει ένα οικογενειακό σας ζήτημα. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη μαζί με τον Δία στον Λέοντα υπόσχονται πολλά, τουλάχιστον για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Απριλίου. Για εσάς, η Κυριακή αυτή θα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Ταύρος
Ταύροι μου, την Παρασκευή, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με πρόσωπα της οικογένειας ή γενικότερα με πρόσωπα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Προσέχετε, οι απαιτήσεις που εκφράζετε ενδεχομένως να μην σας φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορεί να είστε δυναμικοί και να κάνετε πολλά πράγματα, όμως, για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 8-9 Μαΐου, τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για εσάς. Να θυμάστε ότι σε οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με νέα ξεκινήματα θα πρέπει να κινηθείτε πολύ μεθοδικά. Η Αφροδίτη και ο Δίας ευνοούν τα οικονομικά σας, αλλά και οικογενειακά σας θέματα τα οποία σας απασχολούν αρκετά.

Δίδυμοι
Εσάς τους Διδύμους μπορεί ένα οικονομικό θέμα να σας φορτίσει την Παρασκευή, όμως το Σαββατοκύριακο είναι ένα πολύ καλό διήμερο για να συναντήσετε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιουνίου η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να κρύβει πολλά, απρόβλεπτα γεγονότα, το παρασκήνιο όμως εξακολουθεί να υπάρχει και να κινείται πυρετωδώς! Κάτι λέγεται πίσω από την πλάτη σας, φροντίστε λοιπόν να μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Προσέχετε την υγεία σας και αποφύγετε να εκτίθεστε σε κινδύνους.

Καρκίνος
Καρκίνοι μου, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο την Παρασκευή, δημιουργεί αναταράξεις για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 6-8 Ιουλίου, αν και θα έχετε βέβαια την βοήθεια και την στήριξη των φίλων σας. Μυστικές, απρόβλεπτες συναντήσεις θα μπορούσαν να είναι πολύ σημαντικές για εσάς, καθώς, μέσα από αυτές, ακόμη και ένα οικονομικό σας θέμα θα μπορούσε να πάρει μια σημαντική πορεία.

Λέων
Εσείς οι Λέοντες, τις ημέρες αυτές, ειδικά την Παρασκευή, θα έχετε μεγάλη έγνοια για κάποια επαγγελματικά σας θέματα τα οποία σας φορτίζουν. Σε οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με την επαγγελματική σας ζωή υπάρχει ένταση η οποία θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε λαθεμένες εκτιμήσεις. Την Κυριακή εξακολουθούν να σας αναστατώνουν απρόβλεπτα γεγονότα. Ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 7-8 Αυγούστου θα έχετε απρόσμενες και σημαντικές συναντήσεις. Η Κυριακή είναι η καλύτερη ημέρα του τριημέρου για να διεκδικήσετε πράγματα! Στον επαγγελματικό σας χώρο δίνετε υπερβολικά μεγάλους αγώνες, όμως, προσέχετε, αυτό μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ εναντίον σας ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-11 Αυγούστου. Αποφύγετε να προβάλετε απαιτήσεις οι οποίες ενδεχομένως να μην είναι και δίκαιες. Μην εκτίθεστε σε κινδύνους και προσέχετε την υγεία σας.

Παρθένος
Εσείς οι Παρθένοι αυτές τις ημέρες θα έχετε ευχάριστη κοινωνική ζωή, όμως οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με ταξίδια, με σπουδές ή με νομικές υποθέσεις, ακόμη και λόγω των απόψεων σας, έχουν μια «πολεμική» χροιά. Αυτόν τον καιρό, παρά το γεγονός ότι μπορείτε να ανοίξετε νέους δρόμους στις υποθέσεις σας, έχετε υιοθετήσει μια πολεμική στάση απέναντι στο περιβάλλον σας, προσπαθήστε λοιπόν να ρίξετε λίγο τους τόνους. Οι φίλοι σας είναι κοντά σας και σας στηρίζουν. Η Κυριακή υπόσχεται απρόσμενες εξελίξεις, ακόμη και στην συναισθηματική σας ζωή.

Ζυγός
Η Παρασκευή είναι μια κάπως δύσκολη ημέρα για εσάς τους Ζυγούς, μια ημέρα που φέρνει αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο. Αυτές τις ημέρες δίνετε αγώνες πάνω σε κάποια οικονομικά σας θέματα, ακόμη και σε θέματα υγείας. Σε οποιοδήποτε θέμα αφορά την συναισθηματική σας ζωή φαίνεται ότι η περίοδος αυτή υπόσχεται απρόσμενες εξελίξεις. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-11 Οκτωβρίου θα ζήσετε σημαντικά γεγονότα τα οποία θα σας εντυπωσιάσουν. Θα έχετε συναντήσεις, έρωτες και γενικότερα απρόβλεπτες εξελίξεις!

Σκορπιός
Παρά το γεγονός ότι την Παρασκευή και το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται σε ένα φιλικό για εσάς τους Σκορπιούς ζώδιο, δημιουργούνται κάποιες αναταράξεις στα θέλω και τις επιδιώξεις σας με τον Άρη απέναντί σας να προκαλεί ένταση, ειδικά σε όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 10-11 Νοεμβρίου. Κάποιες πιεστικές συζητήσεις που έχετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα μπορούσαν να έρθουν στα δικά σας μέτρα, η επιμονή όμως και οι υπερβολικές απαιτήσεις μπορεί να ανατρέψουν αυτή την πιθανότητα. Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Η Κυριακή έχει κάποιες ευχάριστες εξελίξεις στα συναισθηματικά αλλά και τα οικονομικά σας.

Τοξότης
Εσείς οι Τοξότες θα πρέπει αυτό τον καιρό να προσέχετε την υγεία σας, αλλά και να ασχοληθείτε με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Το Σάββατο και η Κυριακή είναι ευνοϊκές ημέρες για να δείτε αγαπημένους σας ανθρώπους, ενώ, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9-10 Δεκεμβρίου θα έχετε απρόσμενες εξελίξεις! Θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις που σας δίνουν χαρά και δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα στη ζωή σας.

Αιγόκερως
Αναταράξεις σε θέματα σχέσεων αλλά και σε οικογενειακά θέματα φέρνει σε εσάς τους Αιγόκερους η Παρασκευή, με την Σελήνη να βρίσκεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο. Γενικότερα, εξακολουθείτε να ακολουθείτε την γραμμή που έχετε χαράξει και θέλετε να επιβάλλετε τις δικές σας απόψεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Ιανουαρίου. Μην πιέζετε με τις απαιτήσεις σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα και προσέχετε τα παιδιά αλλά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Η Κυριακή είναι μια ευνοϊκή ημέρα, που μπορεί να σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις για μια δουλειά, ίσως ακόμη και για τα συναισθηματικά σας.

Υδροχόος
Για εσάς τους Υδροχόους τα πράγματα είναι κάπως αντιφατικά, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-7 Φεβρουαρίου, με την οικογένεια να σας καλεί να ασχοληθείτε μαζί της, με τις μετακινήσεις, τις επισκευές αλλά και τις εντάσεις να μην λείπουν. Υπάρχουν όμως και απρόσμενες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, με την Κυριακή να υπόσχεται πολλά! Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Ιχθείς
Σε εσάς τους Ιχθύς οι ημέρες αυτές υπόσχονται λύσεις πάνω σε θέματα οικονομικά, οικογενειακά αλλά και θέματα εργασίας. Το διάστημα αυτό θα έχετε ατελείωτες μετακινήσεις αλλά και συζητήσεις που καίνε! Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε τον τρόπο που χρησιμοποιείτε χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, ιδιαίτερα σε συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που έχουν ως αντικείμενο κάποια οικονομικά σας θέματα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ