Ο Ντέιβιντ Κάμερον δεν ξέρει τι ομάδα είναι -Η γκάφα του που αναστάτωσε τους λάτρεις του ποδοσφαίρου [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ντέιβιντ Κάμερον δεν ξέρει τι ομάδα είναι -Η γκάφα του που αναστάτωσε τους λάτρεις του ποδοσφαίρου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αυτά τα πράγματα δεν... παίζει κανείς στην Αγγλία. Ούτε καν ο πρωθυπουργός. Και ο Ντέιβιντ Κάμερον κατάφερε να αναστατώσει τους φίλους του ποδοσφαίρου με μία γκάφα σε ομιλία του.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός έγινε... περίγελος στο Twitter, όταν ενώ είναι δηλωμένος οπαδός της Αστον Βίλα, είπε σε ομιλία του ότι υποστηρίζει την Γουέστ Χαμ! Ο Κάμερον προσπαθούσε παθιασμένα να εξηγήσει ότι η Μ. Βρετανία είναι μία χώρα στην οποία μπορεί να έχει κανείς πολλαπλές ταυτότητες.

«Εκεί όπου μπορείς να είσαι Ουαλός, Ινδουιστής και Βρετανός, Βορειοιρλανδός, Εβραίος και Βρετανός, εκεί όπου μπορείς να φοράς κιλτ και τουρμπάνι. Εκεί όπου μπορείς να υποστηρίζεις την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Γουίντις και την εθνική ομάδα Βρετανίας. Βέβαια, εγώ θα προτιμούσα να υποστηρίζατε την Γουέστ Χαμ», είπε και τους άφησε όλους άφωνους.

Οταν ρωτήθηκε αργότερα για την γκάφα, ο Κάμερον παραδέχθηκε ότι «κόλλησε» το μυαλό του. «Καμιά φορά συμβαίνει αυτά όταν είσαι στο βήμα. Είμαι οπαδός της Αστον Βίλα όλη μου τη ζωή. Δεν ξέρω τι μου συνέβη!», εξομολογήθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ