Κοντονής: Λαμπρή σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Κοντονής: Λαμπρή σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, έδωσε ο Σταύρος Κοντονής.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής προέβη στην παρακάτω δήλωση: «Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού έγραψε σήμερα μια ακόμα λαμπρή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Μετά την περυσινή κατάκτηση του Len Trophy έκαναν ένα βήμα πιο ψηλά, κατακτώντας για πρώτη φορά την Ευρωλίγκα.

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τους οδήγησε στη νίκη απέναντι σε μία από τις πιο ισχυρές ευρωπαϊκές δυνάμεις της υδατοσφαίρισης, τη Σαμπαντέλ. Το πείσμα, η δύναμη, η θέληση και το πάθος, έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι όταν πραγματικά θέλουμε, τότε μπορούμε».

Τις πρωταθλήτριες Ευρώπης συνεχάρη από κοντά και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος έδωσε το «παρών» στο Παπαστράτειο και παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια του Ολυμπιακού.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ