Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό (2-0) κόντρα στην Σκόντα Ξάνθη - iefimerida.gr

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό (2-0) κόντρα στην Σκόντα Ξάνθη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός με γκολ στο 2ο ημίχρονο επικράτησε 2-0 της Σκόντα Ξάνθης επιστρέφοντας στις νίκες, στην έναρξη της 32ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και η Σκόντα Ξάνθη ήταν αυτή που με συνεχόμενα κόρνερ προσπάθησε να απειλήσει. Από το 20ο λεπτό και μετά, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ισορρόπησε την αναμέτρηση έχοντας μάλιστα την πρώτη καλή στιγμή με τον Καρέλη στο 21’. Η σημαντικότερη φάση για τους γηπεδούχους ήρθε τρία λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με τον Πέτριτς να αστοχεί με κεφαλιά από ευνοϊκή θέση έπειτα από σέντρα του Κλωναρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σκόντα Ξάνθη απείλησε πρώτη με τον Κλέιτον να σουτάρει αλλά τον Στιλ να επεμβαίνει εντυπωσιακά. Δέκα λεπτά μετά ήρθε το γκολ για τους πράσινους. Ο Πέτριτς εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα των φιλοξενούμενων, πέρασε στον Καρέλη, ο οποίος με εντυπωσιακό τρόπο βρήκε δίχτυα για το 1-0. Ο Νίνης στο 76΄θα μπορούσε μάλιστα να έχει διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του όμως το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Το τελικό 2-0 ήρθε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Καρέλης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γκομσί, ο Πράνιτς το εκτέλεσε εύστοχα με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στις νίκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Σκόντα Ξάνθη Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ