Σάκης Ρουβάς: Θέλω να φιλήσω το χέρι του Μίκη Θεοδωράκη -Τι λέει για το «Αξιον Εστί» - iefimerida.gr

Σάκης Ρουβάς: Θέλω να φιλήσω το χέρι του Μίκη Θεοδωράκη -Τι λέει για το «Αξιον Εστί»

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε λίγες ημέρες θα ερμηνεύσει στη Νέα Σμύρνη το μεγαλειώδες έργο «Αξιον Εστί» του Μίκη Θεοδωράκη. Μια απόφαση που τον έθεσε στη δίνη του κυκλώνα.

Ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς, με συνέντευξή του στην κυριακάτικη Real News, εμφανίζεται απόλυτα συνειδητοποιημένος και σίγουρος για την επιλογή του να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε για να ερμηνεύσει το έργο του μεγάλου Ελληνα συνθέτη.

«Πιστεύω πως όλα έρχονται στην ώρα τους και για μένα ήρθε η ώρα αυτή», είπε ο Ελληνας σταρ αναφερόμενος στην επικείμενη συναυλία. Και συμπλήρωσε: «Ζητώ μόνο να κριθώ από το αποτέλεσμα. Οχι ότι έχω τρελαθεί και νομίζω ότι θα ερμηνεύσω το έργο όπως ο Μπιθικώτσης. Η ερμηνεία του Μπιθικώτση δεν μπορεί να ξεπεραστεί».

Οσο για το εάν τον επηρέασε ο ντόρος που έχει ξεσπάσει με αφορμή αυτή τη συναυλία, είπε: «Οχι, δεν με έχει επηρεάσει. Καθόλου. Τελικά θα κάνει καλό γιατί θα κινήσει την περιέργεια περισσότερων και έτσι πιο πολλοί θα γνωρίσουν το έργο».

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για τον Μίκη Θεοδωράκη, δήλωσε: «Δεν έχω δει τον Μίκη Θεοδωράκη. Εχω ζητήσει να τον δω. Θέλω να τον δω, να του φιλήσω το χέρι και τίποτε άλλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ