Σφοδρή επίθεση Μάρδα σε Λοβέρδο: Λεκτικός τραμπουκισμός και ύφος χιλίων καρδιναλίων - iefimerida.gr

Σφοδρή επίθεση Μάρδα σε Λοβέρδο: Λεκτικός τραμπουκισμός και ύφος χιλίων καρδιναλίων

(EUROKINISSI/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από τις οξύτατες αντιπαραθέσεις στη βουλή, ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η ένταση μεταφέρθηκε και στα social media.

Με ένα σκληρό κείμενο, με βαριές εκφράσεις, ο Δημήτρης Μάρδας σχολίασε τη στάση του Ανδρέα Λοβέρδου, τον οποίο γνωρίζει από παλιά όπως σημειώνει καθώς ήταν παλιοί συμφοιτητές. Παρόλα αυτά, αναφέρθηκε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζοντάς τον φορέα λεκτικού τραμπουκισμού, ενώ έκανε λόγο και για ύφος «χιλίων καρδιναλίων».

«Στο επόμενο μυθιστόρημά μου πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίζει ο βουλευτής και παλαιός συμφοιτητής μου, ο Ανδρέας Λοβέρδος. Έχω εντυπωσιαστεί από την μετάλλαξή του και το πέρασμά του από ένα στυλ που διέκρινε έναν αξιοπρεπή πολιτικό, σε ένα νέου τύπου πολιτικό, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως φορέας ενός λεκτικού τραμπουκισμού, σύμφωνα με τη συμπεριφορά του στη Βουλή», γράφει ο κ. Μάρδας σε ανάρτηση στο λογαριασμό του στο facebook.

«Όταν διαφωνεί με τα όσα ακούει, τα θεωρεί μπουρδολογίες και όσο περνούν τα χρόνια, ενώ μικραίνει το κόμμα του, αποκτά μια παράξενη λεκτική επιθετικότητα και ύφος χιλίων καρδιναλίων... Είναι ίσως το κόστος της απώλειας της εξουσίας που μπορεί να δώσει μια εξήγηση... Κρίμα όμως!», καταλήγει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

Σφοδρή επίθεση Μάρδα σε Λοβέρδο: Λεκτικός τραμπουκισμός και ύφος χιλίων καρδιναλίων  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Μάρδας Ανδρέας Λοβέρδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ