Ο Ολυμπιακός ζήτησε να αλλάξει η ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου λόγω Final-4 - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να αλλάξει η ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου λόγω Final-4

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίτημα στην ΕΠΟ με το οποίο ζητάει να αλλάξει η ημερομηνία του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας έστειλε ο Ολυμπιακός, μετά την πρόκριση της ομάδας μπάσκετ στο Final-4 της Ευρωλίγκας στη Μαδρίτη.

Η κίνηση αυτή ήταν αναμενόμενη αφού το Final-4 θα διεξαχθεί το διήμερο 15-17 Μαϊου ενώ ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ορίστηκε από την ΕΠΟ στις 17 Μαϊου στο ΟΑΚΑ. Η διοίκηση του Ολυμπιακού έκρινε σκόπιμο να ζητήσει διαφορετική ημερομηνία αφού αρκετοί φίλοι της ομάδας θα θελήσουν να ταξιδέψουν στη Μαδρίτη προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου για κατάκτηση του τίτλου.

Αν και ακόμη δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, δεν αποκλείεται το αίτημα να γίνει δεκτό με σκοπό να υπάρξει διευκόλυνση προς τους φιλάθλους που δεν θέλουν να χάσουν ένα από τα δύο σημαντικά γεγονότα της ομάδας τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Κύπελλο Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ