Ποιος είναι ο ιστότοπος canabiseeds που πουλάει σπόρους κάνναβης και στηρίζει το συλλαλητήριο υπέρ της [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιος είναι ο ιστότοπος canabiseeds που πουλάει σπόρους κάνναβης και στηρίζει το συλλαλητήριο υπέρ της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το canabiseeds.com είναι το e-shop, που υποστηρίζει την 1η Γιορτή Κάνναβης στο Σύνταγμα, η οποία ζητά την αποποινικοποίηση της χρήσης ουσιών, τη νομιμοποίηση της θεραπευτικής κάνναβης και την αυτοκαλλιέργεια της.

Τι ακριβώς, όμως, είναι το caniseeds.com; Ειναι ένα site το οποίο έχει μεγάλη γκάμα σπόρων κάνναβης και εξοικειώνει τους επισκέπτες του με τα είδη και τις ποικιλίες που υπάρχουν.

Ο καθένας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από τις κατηγορίες, Τράπεζα σπόρων, Θηλυκοί σπόροι, αυτόματοι σπόροι, κανονικοί και mix αυτό που θεωρεί πως του ταιριάζει.

Ποιος είναι ο ιστότοπος canabiseeds που πουλάει σπόρους κάνναβης και στηρίζει το συλλαλητήριο υπέρ της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το e-shop πουλά τους σπόρους για να μπορεί ο καθένας να έχει στη γλάστρα του, υποστηρίζοντας τη φαρμακευτική τους ιδιότητα.

Η τιμή του ενός σπόρου κυμαίνεται αναλόγως την ποικιλία του.

Ποιος είναι ο ιστότοπος canabiseeds που πουλάει σπόρους κάνναβης και στηρίζει το συλλαλητήριο υπέρ της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο μεγάλος ντόρος για το συγκεκριμένο e-shop ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς είναι ένας εκ των υποστηρικτών της γιορτής, που διοργανώνεται στις 9 Μαίου στην πλατεία Συντάγματος, μαζί με τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον Τομέα Δικαιωμάτων του κόμματος.

Ποιος είναι ο ιστότοπος canabiseeds που πουλάει σπόρους κάνναβης και στηρίζει το συλλαλητήριο υπέρ της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ