Στην Αθήνα την Τρίτη ο Τζιάνι Ινφαντίνο της UEFA - Ως θετικό σημάδι για το ελληνικό ποδόσφαιρο κρίνεται η παρουσία του - iefimerida.gr

Στην Αθήνα την Τρίτη ο Τζιάνι Ινφαντίνο της UEFA - Ως θετικό σημάδι για το ελληνικό ποδόσφαιρο κρίνεται η παρουσία του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί την Τρίτη ο Τζιάνι Ινφαντίνο. Ο Γενικός Γραμματέας της UEFA θα εκπροσωπήσει και την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, καλεσμένος της ελληνικής κυβέρνησης στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσων την Τρίτη.

Ο ισχυρός άνδρας και Νο2 της UEFA θα βρεθεί στη χώρα μας μετά την ανοιχτή πρόσκληση του Σταύρου Κοντονή στις δύο Συνομοσπονδίες προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή στο πρόβλημα που έχει προκύψει με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο και τις απειλές περί ποδοσφαιρικού Grexit.

Ο Ινφαντίνο, ο οποίος θα συνοδεύεται από αξιωματούχους της UEFA, αναμένεται να έχει συζητήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού της χώρας και θα δώσει το παρών στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων όπου θα συζητηθεί το μίνι αθλητικό νομοσχέδιο για τη βία, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η κατάργηση του αυτοδιοίκητου.

Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι πως η ΕΠΟ δεν έχει λάβει πρόσκληση και κύκλοι της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τονίζουν ότι δεν προτίθεται να εκπροσωπηθεί... ακάλεστη.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΟ Ποδόσφαιρο Τζιάνι Ινφαντίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ