Ενταση ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ - Στο νοσοκομείο ένας εξ' αυτών με ελαφρά τραύματα - iefimerida.gr

Ενταση ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ - Στο νοσοκομείο ένας εξ' αυτών με ελαφρά τραύματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισόδια δημιουργήθηκαν αργά το απόγευμα όταν περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκου επιτέθηκαν στον πιο γνωστό σύνδεσμο φιλάθλων της ΑΕΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στον οποίο εκείνη την στιγμή βρίσκονταν περίπου 15 οπαδοί της Ένωσης.

Οι σχεδόν 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού που πήγαιναν με μηχανάκια στο γήπεδο της Κυψέλης για την αγώνα γυναικείου βόλεϊ με τον Ολυμπιακό αντιλήφθηκαν περίπου 15 οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι βρίσκονταν έξω από το «Δωματιάκι» στην Αλεξάνδρας. Αμέσως κινήθηκαν προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μικροσυμπλοκές και να τραυματιστεί ένας νεαρός οπαδός, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και του έγιναν ράμματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός αεκ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ