Αδωνις: Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ κάνει συλλαλητήριο υπέρ της κάνναβης – Νομίζω ότι ο κ. Βαρουφάκης κάνει πολύ παρέα μαζί τους - iefimerida.gr

Αδωνις: Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ κάνει συλλαλητήριο υπέρ της κάνναβης – Νομίζω ότι ο κ. Βαρουφάκης κάνει πολύ παρέα μαζί τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέμα προέκυψε στη Βουλή μετά το δημοσίευμα του iefimerida.gr για το συλλαλητήριο υπέρ της ινδικής κάνναβης το οποίο στηρίζει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κατέθεσε το δημοσίευμα του iefimerida στα πρακτικά της Βουλής δήλωσε χαρακτηριστικά «Μαθαίνω πως η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει συλλαλητήριο υπέρ της ινδικής κάνναβης στο Σύνταγμα. Νομίζω ότι ο κ. Βαρουφάκης κάνει πολύ παρέα με την Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ».

Σημειωτέον, ότι έχει σταλεί και ψήφισμα με αποδέκτη τον υπουργό Οικονομικών στο οποίο τονίζεται ότι εάν το κράτος νομιμοποιήσει την κάνναβη θα έχει σημαντικά έσοδα από τη φορολογία.

Μάλιστα στο ψήφισμα αναφέρεται «Αν υπολογίσουμε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν 800.000 μόνιμοι και περιστασιακοί χρήστες. Αν υπολογίσουμε ότι σε έναν μέσο όρο ο κάθε χρήστης θα κάνει ένα τσιγάρο την ημέρα. Το κόστος αυτού θα είναι περίπου στα 5 euro. Αν τώρα πολλαπλασιάσουμε τους 800.000 επί 5 euro την ημέρα μας κάνει το αστρονομικό ποσόν των 4,000,000 euro την ημέρα δηλαδή 1,460,000,000 euro τον χρόνο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ